Nieuws

dinsdag 17 mei 2022

Dataverzameling afgerond

Dataverzameling afgerond

Ongeveer anderhalve maand geleden hebben we het laatste vraaggesprek met een deelnemer aan de NEMESIS-studie gehouden. Hiermee hebben we de dataverzameling voor de eerste ronde met vraaggesprekken succesvol afgerond.

Deze eerste ronde ging eind 2019 van start en duurde door de uitbraak van het coronavirus langer dan gepland. Gedurende twee lange perioden moesten we het veldwerk stilleggen, omdat we mensen niet aan huis wilden bezoeken. Het resultaat mag er 2,5 jaar later zijn; bijna 6.200 mensen hebben aan de studie meegedaan. U bent daar één van en daar zijn we erg blij mee!

 

De komende maanden gebruiken we om met de verzamelde gegevens antwoord te geven op enkele belangrijke vragen die leven bij hulpverleners en beleidsmakers in Nederland. Later dit jaar sturen we u graag een samenvatting van de belangrijkste resultaten van de studie.

 

Om veranderingen in gezondheid en welzijn goed te kunnen onderzoeken, willen we nagaan hoe het gaat met de mensen die aan het eerste gesprek hebben meegedaan. Vanaf januari 2023 zal daarom een nieuwe ronde met vraaggesprekken van start gaan.

 

We willen u heel hartelijk bedanken voor uw deelname aan de NEMESIS-studie.

 

Veranderen uw contactgegevens?

Heeft u aan de studie meegedaan en gaat u verhuizen of krijgt u een nieuw telefoonnummer, dan kunt u dat aan ons doorgeven via de website of helpdesk.

Helpdesk I&O Research
 
Tel.
0800 – 01 91
E-mail
nemesis@ioresearch.nl
Dataverzameling afgerond