Nieuws

maandag 8 juli 2024

NEMESIS-interviewers wisselen ervaringen met elkaar uit

NEMESIS-interviewers wisselen ervaringen met elkaar uit

Inmiddels is de tweede ronde met vraaggesprekken voor de NEMESIS-studie anderhalf jaar onderweg. Al meer dan 4.300 deelnemers hebben aan een tweede gesprek meegedaan.

Misschien heeft u ook al meegedaan. Dan willen wij u daarvoor hartelijk bedanken.

Het is ook mogelijk dat u binnenkort voor het tweede gesprek wordt uitgenodigd. Dan stellen wij het natuurlijk erg op prijs als u weer meedoet!

 

Interviewers ontmoeten elkaar in Utrecht

Op 13 juni kwamen de interviewers die aan de studie werken in Utrecht bijeen om elkaar te ontmoeten. Door ervaringen samen te bespreken zorgen we ervoor dat we de deelnemers aan de studie op de beste en meest prettige manier benaderen en interviewen.

Zo zorgen we voor een goede kwaliteit van de studie.

Tijdens de bijeenkomst werden enkele resultaten van de studie besproken. Ook werd ingegaan op het komende half jaar waarin nog steeds deelnemers worden benaderd om een tweede keer mee te doen.

De bijeenkomst werd afgesloten met een korte pubquiz. Hieronder hebben we enkele weetjes uit deze pubquiz voor u op een rijtje gezet.

 

Weetjes over de NEMESIS-studie

  • Wist u dat er nu voor de derde keer een NEMESIS-studie wordt gehouden? De eerste keer dat er een NEMESIS-studie werd gestart was in 1996.
  • Wist u dat er inmiddels 415 (wetenschappelijke) rapporten en artikelen zijn voortgekomen uit het NEMESIS-onderzoek?
  • Wist u dat er 75 interviewers aan het veldwerk voor de huidige studie meewerken?
  • Wist u dat er vanaf 1996 bijna 50.000 gesprekken zijn gevoerd in de NEMESIS-studies? En u bent één van de respondenten.

 

16.000 euro voor goede doelen

Deelnemers aan de NEMESIS-studie kunnen ervoor kiezen om het bedrag dat ze krijgen voor hun deelname aan een goed doel te doneren (KWF, Natuurmonumenten of Unicef). In die keuze zijn ze vrij.

Tot nu toe is er binnen de tweede meting ruim 16.000 euro overgemaakt aan goede doelen.

 

Veranderen uw contactgegevens?

Heeft u aan de studie meegedaan en gaat u verhuizen of krijgt u een nieuw telefoonnummer, dan kunt u dat aan ons doorgeven via de website of helpdesk.

Helpdesk I&O Research
 
Tel.
0800 – 01 91
E-mail
nemesis@ioresearch.nl
NEMESIS-interviewers wisselen ervaringen met elkaar uit